KLAR TIL STUDENTERFEST // HAVEPARTY

CARLI BYBEL PALETTE // BB APPROVED?

dsc02564

 

Jeg er kæmpe fan af Carli Bybel, som er en amerikansk youtube-blogger. På hendes vlog snakker hun om både makeup og mode, men laver også videoer der omhandler oplevelser osv.
Det er sådan noget der gør at jeg bliver fanget af en vlogger, fordi de dermed får mere personlighed. De er ikke blot nogen der sidder og snakker om makeup dag ud og dag ind, men på den anden side er der nok også en lidt hårfin grænse, mellem hvor meget man ligger ud af rejser osv, versus det ens vlog virkelig handler om og som følgerne er kommet for at se.

Men nok om det. Jeg fik den her vildt smukke palette i fødselsdagsgave, og den er lavet af Carli Bybel herself i samarbejde med BH cosmetics. Denne her er 1. udgave (for der er selvfølgelig også lavet en ny model – med flere farver!) Jeg opdagede lige kort forinden min fødselsdag at denne var kommet til Danmark, så den kom ret hurtigt på listen. – Så må vi se hvor mange måneder der går før nr 2 udkommer herhjemme 😉 
– Det er så ulempen ved at være her i lille kolde regnvejrs Danmark, for alle de fede ting man ser på youtube osv, er bare næsten umulig at få herhjemme – og jeg er født bonderøv, jeg tør ikke bare lige kaste mig ud i alle mulige amerikanske hjemmesider, for så skal man også lige regne told med. Men mest af alt handler det også om at finde et sted som gider sende til Danmark.
– Det er lidt som om de tænker; ‘Danmark, hvad er det?!

dsc02558 dsc02563
Paletten indeholder 10 fantastisk flotte øjenskygger i både matte og shimmer.
Derudover er der 4 highlighter/bronzers – og hold nu ferie! De er såååå vilde!

Jeg har prøvet at swatche en række ad gangen, på min underarm, for at kunne give jer et okay billede af hvordan de ser ud på huden.
Det har været ret svært at fange alle farver inkl nuancer – når man jo ikke lige kan dreje armen på et billede 😉 
Men jeg har givet det et okay godt forsøg, så jeg synes bare at vi skal komme igang!

dsc02569
Række 1.
Her er en meget lys matte farve, en shimmer i en rigtig flot rose-ish farve, og så 3 matte farver igen.
De har desværre ingen navne, hvilket nogle gange gør det lidt bedre når man skal fortælle om dem, men mon ikke det lige går.
Den helt nude farve er utrolig god som base, der kan ensarte øjenlåget for eventuelle sjove pigmenter.
Jeg bruger den altid ovenpå en concealer (også som base) da jeg synes det gør det hele mere samarbejdsvilligt.
Du har nok også allerede fanget den fine detalje med at shimmer farven og de to sidste rød/brune farver, passer utrolig godt sammen – og ja! De er rigtig gode venner!
OBS; Carli kalder disse rød/brune farver for purple-ish.  #definitionssag 😉
Har fundet en video hvor Carli laver et look med netop disse rød/brune/lilla-ish farver – den vil være længere nede i indlægget 🙂

dsc02572
Række 2:
Så er der shimmer, gold og sparkle for alle pengene!
4 styks shimmer farver i brun/guld nuancer og 1 matte brun.
Sammen med den lysere brune nuance fra række 1, er der vidst ingen tvivl om at der er ret mange muligheder for at lave forskellige gold/glam/bronzy looks.

Det skal lige siges at jeg har kørt fingeren rundt i én cirkel på paletten og derefter ‘tegnet’ swatchen på min arm. Der er ikke kørt flere gange, da det i min optik vil være lidt som at snyde 😉
Men med et swipe, så kan vi vidst heller ikke klage over pigmenteringen!
– Den er nemlig alt for vild!

dsc02576
Highlighter/Bronzers
– Get ready to sparkle!
Holy Moly Guacamoly! Der er seriøst shimmer, glimmer, glitter og sparkle for alle pengene!
Jeg har kun prøvet de to første indtil videre, da jeg er en lille smule bange for at de to sidste er for mørke til min spøgelsesblege hud. Der skal heller ikke være nogen tvivl om at de to første sparker en seriøst omgang highlighter-mås!
Den allerførste som er meget lys rosa-ish, kan efter min mening bruges til alle områder i ansigtet, som man ønsker at highlighte. – Næse, midten af overlæben, kindben, under øjenbrynet, og ikke mindst i inder-hjørnet af øjet. Sidstnævnte giver en utrolig flot finish til ens øjenmakeup!
Nr 2 farve har jeg kun brugt på kindbenene, når der er lidt mere goldi-glam over den. -Bare vent til fredag når jeg har fået spraytan! wuhuuuu!
De er også utrolig pigmenterede og der er virkelig skrald på, så for at man ikke falder bagover, eller kommer til at lave noget der ligner ‘full face makeup, only using highlighter-challenge’, så ro på sonnyboy! Der skal virkelig ingenting til af disse highlighters, før der er über fremtrædne kindben!

Og så til det store spørgsmål – Er den BB approved?
Hell yes!! Fantastiske flotte farver, super pigmenterede, nemme at arbejde med og så er der et hav af muligheder inden for denne her ‘mauve-look’ og ‘gold/bronzy-glam’ makeup verden. Det er lige en palette efter mine ønsker når det kommer til mix af farver, matte og shimmer.
Jeg kan ihvertfald næsten ikke vente på at deluxe udgaven (nr 2) kommer til Danmark.
Er du makeup freak, så er denne palette helt klart et musthave!

BTW. den kan købes hos Houseofstars.dk 😉

Tak fordi du læste med ❤

Række 1:

Række 2:

13334798_10208702531855865_2133740116_o

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KLAR TIL STUDENTERFEST // HAVEPARTY