DATENIGHT // CAFÉ A & 'BAYWATCH'

KLAR TIL STUDENTERFEST // HAVEPARTY

Follow my blog with Bloglovin

16129902_10210848040252234_1771755414_o
Det føles allerede som 100 år siden at jeg blev 25 unge somre, og ikke mindst også da jeg i sidste uge blev student. Dagene er bare fløjet afsted og jeg har ærlig talt ikke lavet en dyt. Jeg synes denne læseferie har været en grum lille satan og jeg kan tydeligt mærke hvordan min krop nu nyder at kunne slappe af – og ikke mindst den øverste etage.
Jeg har til gengæld også gået de sidste mange uger og glædet mig helt vildt til på lørdag, for der skal jeg nemlig holde min 25års/studenterfest.
For at gøre det så overskueligt som muligt, og uden at skulle stå med for mange bolde i luften, på selve dagen, så bliver det den gode klassiske med en haveøl, en bette griller pøller og lidt hyggeligt baggrundsmusik.
– men hvem ved, måske det ender med en bytur alligevel 😉

En anden ting som jeg i den forbindelse også glæder mig meget til, er sådan en rigtig ‘Anette-dag’. En dag med hjemmelavet wellness, med ansigtspleje, øjenbryns tjek, negle opfriskning oooooog, fjernelse af midlertidig vinterpels (Jaaaa, det er jo ikke lige det bedste sommervejr herhjemme i DK!)
Jeg elsker følelsen af ny renset fjæs, ny barberede glatte og bløde ben, en god omgang bodyscrub og bare generelt den her dejlige afslapning og selvforkælelse der er i sådan noget.
Jeg synes det er vigtigt at vi husker at give os selv den mulighed og ikke mindst at fokusere på os selv, på den måde. Man behøver absolut ikke at betale i dyre domme for at gå til en kosmetolog – okay, ingen tvivl om at det ville sætte prikken over i’et hvis man fik en anden til at nuller én, meeeeen, en dag derhjemme med tøsemusik og falsk skrål på fuld hammer, er nu heller ikke helt af vejen.

Desuden er alt det her arbejde heller ikke helt spild, for har nemlig også en bette aftale nede ved kære Lonemor, til en omgang spraytan. Ooooooh, er du vimmer hvor bliver det bare dejligt!
Jeg har ikke været dernede i flere uger, og jeg savner virkelig den magiske glød hun lige kan trylle på.
– Og hvis nu vejret er med os på lørdag, så ville det jo være lidt læks at kunne flashe et par brune ben, istedet for et par blege stolper 😉
Hvis du ligesom jeg heller ikke skal ned til de varme lande i år, men stadig gerne vil ligne én der har lagt på en eksotisk strand i 3 uger, så synes jeg at du skulle smutte ind forbi spraytan-kolding.dk ❤

Derudover kan i også godt glæde jer til en lille swatch af min nye ynglings eyeshadow palette og ikke mindst verdens bedste bronzer! – Hvilket jo selvfølgelig også vil være en del af mit lille klargørings ritual 😉
– Stay tuned!

Tak fordi i læste med ❤  ..

13334798_10208702531855865_2133740116_o

 
Follow my blog with Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DATENIGHT // CAFÉ A & 'BAYWATCH'