STUDENTER/FØDSELSDAGS FEST!

DEN NYE LUUPE ER TILBAGE!

dsc02609
Jeg var igår nede og besøge den nye Luupe i hjertet af Kolding gågade.
Butikken er stadig som vi kender den – lækre varer og søde mennesker bag disken, men der er helt klart sket en masse ting siden de i starten af maj blev udsat for en stor vandskade. Selvom den kendte dejlige atmosfære stadig er der, så har butikken fået en stor makeover og den er blevet helt fantastisk!

dsc02607

7 ugers hjemmearbejde for de søde Luupe folk, har også givet noget godt med sig, for udover mange af de kendte mærker, er der også kommet nye til i Luupe familien. Her er blandt andet de sødeste små keramik skåle fra Meyer Lavigne, som vi ellers kender for at have lavet ‘ansigts-vaserne’ Flower me happy.

dsc02599dsc02601dsc02619dsc02621dsc02589
Selvfølgelig er der stadigvæk et smukt udvalg af kjoler, toppe, nederdele mm, og ikke mindst alle deres fantastiske smykker. Her er også kommet to nye mærker til familien. By Thiim som laver farverige smykker med små perler og RebekkaRebekka som er håndlavede smykker,der både er rå og feminine.
Derudover finder du stadig Pernille Corydon, Plisse Copenhagen, Stine A, Jane Kønig, Jukserei og Louise Kragh på smykkehylderne.

Og nu vi er ved smykkehylderne, så er mange af alle de smukke smykker, udstillet i disse vildt flotte messing vitriner, hvor indholdet nærmest beskriver en hver piges accessories drøm!

dsc02587 dsc02616 dsc02614
Fangede du den smukke taske på det midterste billede? Eller også den lille fine sorte sag, der er her ovenfor?
Vi er slet ikke færdige med de nye mærker endnu, for taskerne her er fra Decadent Copenhagen, som også er ny i Luupe familien. De er virkelig fine, og specielt den lysebrune med sølvkæden, er jeg ret vild med.

dsc02627 dsc02611
Der er kommet nye vægreoler til, men de indeholder stadig det flotteste udvalg af forskellige ting, både de kendte og ‘gamle’ som fx Hay, AYTM, Lyngby Porcelæn, Ferm Living osv, men et andet nyt mærke er dette flotte og farverige keramik fra Karina Weihrauch. Mulighederne er mange; som skål eller til fyrfadslys, som vase eller til opbevaring på kontoret og ikke mindst de flotte fade eller lysestager.

Og selvfølgelig er der stadig et kæmpe udvalg af Nicolas Vahés fantastiske produkter. Jeg er specielt fan af de mange forskellige kombinationer af salte, hvor der virkelig er noget for enhver smag.

dsc02622
Nu har vi snakket om nye produkter, nye mærker, nyt interiør, og egentlig bare generelt en helt ny Luupe.
Noget andet der også er nyt, er at Luupe-far er flyttet ind – og så med sit helt eget hjørne.
Lige om snart vil der nemlig starte et helt nyt koncept som hedder ‘Luupe to’go!
Her kan du bla. få frisk kaffe fra Kaffe-mølle og sandwich fra Nord Gourmet, og så er det lige til at tage med på farten.

skaermbillede-2017-07-04-kl-15-32-03

Den nye Luupe er opblomstret og en fornyet samling af danske design brands, indrammet i et rum der fryder øjet og med en atmosfære hvor man kan mærke romantikken og styrken mellem Luupe mand og kone.
Det kræver power for en sød lille gågade-butik, at klare en vandskade med en 7 ugers stopklods, men den power har Pia og Casper.
– Så tak for jer og tak for at i stadig befinder jer i hjertet af Kolding ♥
Vi ses snart igen!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDENTER/FØDSELSDAGS FEST!