OPSKRIFT PÅ MIN VERSION AF 'INSTAGRAM-KAGEN'

DET FØLES LIDT SOM EN KIM LARSEN SANG

dsc02553

“Om lidt blir her stille…”
Sådan var det at tæske igennem de sidste eksamener, få studenterhuen på, fejre det og ikke mindst min fødselsdagsfest.
Nu er det hele bare overstået og huen står fint på tv-bordet og pynter, indtil den får en fast plads – ja og nok til sidst ryger i kassen og ind i skabet.
Det endelig at have fået en studenter eksamen, og dermed have muligheden for at komme videre i uddannelsessystemet, er virkelig utrolig dejligt. Jeg kan godt sidde lidt og føle en form for fortrydelse over at jeg ikke bare startede direkte på gymnasiet dengang jeg kom hjem fra efterskole, for udover at jeg jo selvfølgelig fik Sophia som 19årig, så kunne jeg jo sagtens have nået det inden da. Måske mit liv ville have været anderledes hvis jeg havde gjort det i den ‘rigtige’ rækkefølge?
Det ville det nok, men det med den rigtige rækkefølge er da egentlig noget sludder.
Hvad nu hvis jeg havde startet på gymnasiet dengang som 16-årig? Ville det have været så meget bedre?
Jeg kunne måske have været hurtigere igang, og jeg sad måske allerede på en arbejdsplads nu, men havde jeg så kunne nå at finde mig selv, skabe min egen identitet, og finde ud af hvad jeg i virkeligheden ville?
På trods af at jeg dengang var voldsomt skoletræt, så tænker jeg alligevel tilbage og husker en pige uden særlig meget selvtillid og selvværd. Det er noget jeg først har lært her de seneste par år, hvor jeg har rykket mig både som fitnessnørd, men også som studerende – begge noget hvor jeg har oplevet sejre, som har løftet mig.
– Og selvfølgelig Mr.Big, don’t forget him! 😉 

Men jeg tænker stadig at ventetiden har gjort at jeg har haft mulighed for at tænke noget mere og virkelig mærket efter hvad jeg gerne ville. Istedet for bare at vælge det første der kommer ind på lystavlen, fordi det er populært på nuværende tidspunkt, så er det alligevel ikke sikkert at jeg ‘ville kunne bruge det til noget’ om 5 år.

De sidste par år har gået med at få den her HF eksamen, alt imens min gamle ryg har drillet og livet som mor og kæreste skulle passes. Nu er her virkelig bare så stille!
Der skal ikke være nogen tvivl om at det er dejligt at have sommerferie og at jeg endelig kan slappe af og nyde min lille familie med ro på øverste etage, uden afleveringer eller andet der skal hænge og drille øverst oppe.
Der er bare så stille nu, for jeg ved først d. 28/7, om jeg er kommet ind på mit drømmestudie – og tro mig, jeg tæller dage, men der er mange dage til.
Jeg har en klar drøm om hvad jeg nu vil med mit liv, og jeg ved nærmest hvordan de næste 5 år kommer til at se ud for os.
5 år som jeg håber går i opfyldelse, for jeg føler virkelig at nu er det min tur til at komme ud på den anden side og leve livet.

Og hvis jeg selv skulle sige det, så er jeg max klar!
Det er nu jeg skal have den uddannelse, så jeg derefter kan prøve at kickstarte drømmen om en selvstændig karriere og ikke mindst også få lavet en mini Mr.Big.
– Med alle de babyer der er rundt omkring os lige nu, så er der vidst ingen tvivl om at det er lovligt at være lidt skruk 😉

Men indtil da, nyder jeg stilheden♥

13334798_10208702531855865_2133740116_o

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT PÅ MIN VERSION AF 'INSTAGRAM-KAGEN'