DET FØLES LIDT SOM EN KIM LARSEN SANG

SOMMERKJOLER TIL NUTELLA-MAVER

skaermbillede-2017-07-08-kl-19-29-28

#1  #2   #3   #4   #5   #6   #7   #8   #9   #10

 

Okay, det var måske ikke lige os alle sammen der nåede i bikini-form her til sommer – Den båd er jeg ihvertfald i.
Jeg er for glad for mad og mindre glad for powerwalks!
Heldigvis findes der også fine sommerkjoler til os med mavse og jeg har lige fundet 10 styks hos Nelly.com.

Personligt er jeg helt vild med ‘chiller-looket’ som er meget oversize ish og så med et par sneakers – eller sandaler når det bliver alt for varmt.
Men omvendt kan mange af disse kjoler også være super fine med en stillet til.
Jeg har fået et lille crush på det man nok kan kalde for ’skjorte-kjoler’, specielt fordi de har en god længde men også fordi at skjortestof, typisk falder ret pænt, og ikke ligesom fx jersey der har det med at slimfitte sig til ens små svagheder.

Årh gud! Jeg får sådan lyst til at shoppe når jeg sidder og kigger på sådan nogle hjemmesider, specielt nu hvor det lige handlede om kjoler. Jeg synes ikke selv at jeg længere har særlig mange kjoler som jeg synes sidder pænt, så har tit ret meget kjolekrise!
#JegGlæderMigTilAtJegKanShoppeIgen

Dette indlæg er ikke sponsoreret..

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET FØLES LIDT SOM EN KIM LARSEN SANG