CARLI BYBEL PALETTE // BB APPROVED?

STUDENTER/FØDSELSDAGS FEST!

dsc00058
Der skal absolut ikke være nogen tvivl om jeg havde den dejligste dag igår!
Vejret havde de sidste par dage været noget trist, og jeg frygtede ret meget at min lille havefest ville blive til en klemt sofa-fest. Meeeeeeen, én deroppe synes vidst jeg havde ret til min fest, så han sendte lige en god portion solskin afsted.
Så hele dagen og aftenen igår, var haven fyldt med skønne mennesker der havde taget hyggehumøret med og som var helt klar på en griller og en kold øl!

Og her dagen derpå er der vidst ingen tvivl om at jeg kan mærke mine 25 mommy years, der langt fra er vant til at drikke diskodrinks og være vågen til midt ud på natten. #GamleKone

Min skønne mutter havde også givet den ret meget gas med en ordentlig portion hjemmelavet kartoffelsalat – Mors hjemmelavede kartoffelsalat, JA TAK! Man går ihvertfald ikke helt galt i byen med et ta’ selv bord med selv-griller koncept, hvor folk bare giver den gas når de er sultne (så slipper man også selv for at være låst fast ved grillen, specielt når nu det er et åbent hus arrangement)
Det fungerede faktisk ret godt, og det virkede til at folk hyggede sig med det. Derudover var køleskabet også fyldt op med drikkevare og det var rart at se hvordan folk ‘følte sig hjemme’ og tog for sig, når de manglede noget. Det giver en meget mere afslappet atmosfære, hvor folk ikke bare sidder på en lang række og venter, men derimod tøffer rundt og hygger sig.

dsc00044
Selvfølgelig var instagram kagen også med – en bund af brownie kageog så med jordbær, toblerone og toffifee! OOOOH MY!
– Så fik jeg også lige bevidst at én ting kan jeg da bage 😉

Jeg fik virkelig også nogle fine gaver, og der er vidst heller ingen tvivl om at mine nærmeste kender mig aaaaalt for godt!
One word: Nutella!
Og ellers en masse Royal Copenhagen og Mac Cosmetics produkter.
Amen det er såååå lækkert!
Min samling af Royal Copenhagen er ihvertfald ved at være så stor at der snart skal findes en ny plads.

dsc00046 dsc00067dsc00065– You get it?! Jeg var ihvertfald flad af grin, for det er så genialt fundet på!
– Vi to er som…. Kop & Kande!

Tak fordi du læste med ♥
13334798_10208702531855865_2133740116_o

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CARLI BYBEL PALETTE // BB APPROVED?